Helppo asennus ja kaunis lopputulos

Halltex tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita sisäkattojen tekoon. Suosittujen Halltex-kattolevyjen rinnalle on tullut MDF-pohjainen Halltex-Sisustuslaatta, joka tuo uusia mahdollisuuksia sisustusratkaisuihin. Teetpä katon levystä tai laatasta niin asentaminen on siistiä ja nopeaa.

Halltex-kattolevy, akustisesti erinomainen

Jo vuosikymmenten ajan on Halltex-kattolevy ollut yksi arvostetuimmista kotimaisista sisäkattojen pintamateriaaleista. Sen suosio perustuu mm. levyn akustisiin ominaisuuksiin, jotka pääsevät oikeuksiinsa erityisesti kodin tv- ja aulatiloissa. Kattolevyissä on valittavana kolme eri pintakuviointia.

Halltex-Sisustuslaatalla silmäniloa ja tunnelmaa kattoon  

Uusi Halltex-Sisustuslaatta tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet sisäkaton verhoukseen. Sisustuslaatat ovat 40x40 cm:n kokoisia kohokuvioisia ja ympäripontattuja MDF-laattoja. Valittavana on kaksi värivaihtoehtoa.

Halltex-Sisustuslaatoilla voi vaivatta tehdä kokonaisia kattopintoja tai niitä voi persoonallisesti yhdistellä muiden materiaalien kanssa.

Perinteitä kunnioittaen Halltex valmistaa edelleen myös päällystämätöntä perinnelaattaa, joka on tuttu rintamamiestalojen katoista. Laattaa on saatavissa kahta kokoa: 40x40 cm ja 60x60cm.